tisdag, september 18, 2007

Tipsa mig! :D

Ibland känns det bara som om allt jag skriver här i bloggen är otroligt ointressant för andra att läsa. Behöver därför tips, vad ska jag skriva? :D Är det bra som det är, eller vad vill du läsa om?

Skulle bli mycket tacksam för svar :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att det är jättebra som det är ;) Du kanske tkr det är ointressant, men själv tkr jag det är riktigt intressant och kul x)

Kram /Felicia

Anonym sa...

Oj, sånt är så svårt. Jag gillar din blogg jättemycket som den är! :) Men jag gillar ju musik, så dela gärna av dig lite av det du tycker är bra. :D Och hemskt gärna mer bilder. Du är så duktig på att fotografera! :)

Linnéa sa...

Okej, tack så mycket! :D

Emma Stavås ;) sa...

Häj. *Stammis* xD Jag läser typ varje dag! <3 Det är så kul. Skulle vilja se lite fler foton :D *Har förresten länkat till dig och du såg på förra inlägget :)*

Anonym sa...

Jag älskar din blogg! Även saker som kan verka dumma är intressenta! Bara sriv på och dela gärna med dig på bilder från ngn aktivitet, ridning då tex!

//kjam vickan

Emma sa...

Jag älskar din blogg som den är! Jag är en trogen läsare, jag kommenterar nästan alla dina inlägg ;D. Jag har nog läst din blogg varje dag (nästan, minst 6 ggr i veckan iaf) i minst en månad nu :D löööv it!