lördag, september 15, 2007

Hårtips!

Mitt hår är rätt så tunt och platt, någon som vet vad man kan göra för att få mer volym i det? (Inte köpa massor av dyra hårprodukter, haha) Skulle verkligen behöva lite hjälp, please? ;)

13 kommentarer:

Anonym sa...

Du kan pröva hårmousse,det brukar inte vara så jättedyrt ;)

Emma sa...

aaa, håller med anonym.. eller så kan du ju alltid klippa upp det (om du nu inte redan har det så xD)

Anonym sa...

Hårmousse förstör håret, jag har LÅÅÅNGT och platt och tunnt hår, jag får mer volym genom volymshampoo eller hårinläggning, alltså en kräm man använder till håret efter man har duschat och så får man lenare och fräshare hår med mer volym, funkar för mig ;)

Anonym sa...

Jag skulle göra allt för att få ditt hår. Jag har självlockigt och väldigt volumrikt hår, som aldrig blir som jag vill :/

Anonym sa...

Du ska ta hårvax sen ta det på fingertopparna och sedan kladdan in det i hårbotten högre upp sedan maserar du upp det!! sen spraya hårsprey underifrån sen lite över och masera upp dt :) funkar för mej //Emelie (GITZI S.S)

Anonym sa...

Du kan testa att spraya hårsprey på underhåret.. det ger fin volym (Iallafall funkar det på mig!) :)
Busenkelt, billigt och bra :D

Emma sa...

Du har verkligen superfint hår! GE MIG DET x'D

Anonym sa...

Jättefint hår, men om du vill ha mer volym i det som jag xD Så kan du väl ta mousse! Eller hålla på med hänerna xD Funkar för mig :)

Anonym sa...

Om du inte vill köpa några hårprodukter alls blir det svårt men du kan göra som jag: Jag har väldigt mycket uppklippt, sen fönar jag mitt hår (upp-och-ner) och sen så tuperar jag lite här och var där det behövs. På slutet är det bara att spraya underifrån och vhola: Där har du volymen!

Linnéa sa...

Åh, tack för alla tips! :D

Anonym sa...

Jag har SUPERKRULLIGT hår men när jag plattar det så tar jag ett rikligt lager Mousse...
Gärna wella...

Ina // Zhell på s.s

Anonym sa...

Hej mitt hår är oxå platt och tunt.
Jag har klipt upp det så jag har lagom kort/långt.
Eller så kan man ju efter man har duschat föna håret så är det lite mer "luftigt" xD

Anonym sa...

Du kan sova med flätor då blir dte lockit och fint^^ Så brukar jag göra OCH JAG ÄLSKAR DET <3 x) Men om du hatar lockit så kan du ta lite spray längst ner i hårbottnen , då blir dte lite mer volym!