tisdag, april 22, 2008

Äkta vs plast



Buhäää. Jag har bytt ut min (före detta fina) växt mot någon plastplanta. Den behövde alldeles för mycket vatten, och eftersom jag inte orkar hålla på att vattna blommor (även fast det är mamma som brukar göra det) hade den blivit en aning brun.
Plastväxter är fulare, men de vissnat åtminstone inte. Tjoheej, grön växt hela tiden!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har också en sånn plast växt :)

Anonym sa...

hej. Jag undrar några saker. Har du lärt dig din kamera och alla intällningar och sånt själv? Eller har du gått nån kurs eller fått hjälp av någon? Redigerar du alla bilder i photoshop, eller fixar du med inställnigarna i kameran så att de blir som de blir, t.ex. bilderna i detta inlägg, är de photoshopade så att färgerna blev så fina, eller fixade kameran det? Jag funderar på att köpa en systemkamera, så jag vill gärna veta detta.Dessutom undrar jag om du använder en massa tillbehör till kameran, eller använder du bara själva kamerahuset när du fotar? Blev ganska många frågor men jag är enormt tacksam för svar! :)

Anonym sa...

tack för svaren ^^

Anonym sa...

Men den var ju fin!Förr hade jag massor med blommor,orkar inte längre ha det så.Nu har jag några stora fina och resten konstgjorda.Funkar hur bra som helst :)