söndag, januari 06, 2008

Tabletter


Jag ville verkligen fota någonting, så jag gick ner och letade efter ett kul objekt. Det finns verkligen ingenting roligt att fotografera i det här huset! Därför fick jag nöja mig med något tråkigt, nämligen några Omega-3 tabletter som mamma tvingar mig att äta (fast jag fuskar och har inte ätit på säkert en månad nu, men sssschh, säg inget!).

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag undrar hur det är att gå Natur, då jag funderar på att välja det till gymnasiet. Är det så svårt som det låter, och som alla säger att det är? Svara gärna i min blogg! Jättefin blogg förövrigt.

Linnéa sa...

Anirelb: Det kan jag faktiskt inte riktigt svara på, tyvärr. Än så länge tycker jag inte alls att vi har haft det särskilt jobbigt, inte så mycket värre än 9:an i alla fall. Men det kanske kommer, vem vet? :P

Anonym sa...

Hej Linnéa! Haru bara lagt tabletterna på ett vitt papper?
Men hur får du då vit bakgrund?
Fixar du det i photoshop?

Kram

Anonym sa...

Snygga bilder =P Hehe, Linnéa slarvar med tabletterna. Nu har jag fiaktist hittat en kamera D40 inte D40x det är på Dutinhome jag hittade den. Men då äre bara så att man måste köpa mínne och väska separat :P Jag hittade ingen väska men det kan man vi köpa sen.

Anonym sa...

Faktist inte fiaktist *

Louise Johansson sa...

När du får bilderna så ljusa, tar du bilderna vid fönstret då, för att få dagsljus?:)