söndag, november 18, 2007

Musiktips?

Känner nästan att jag håller på att ramla ner i ett musikhål. Ett sånt som öppnar sig för mig några gånger om året då jag bara vill lyssna på musik hela tiden.

Det finns tyvärr ett problem - jag har knappt något att lyssna på. De låtar jag har håller på att bli söndertjatade, och det vill jag ju inte ska hända.

Så, har du något musiktips? Vilka låtar/artister gillar du? Blir tacksam för allt :D

11 kommentarer:

Anonym sa...

Låten "Hot" med Avril Lavigne.

caroline cronsell sa...

om du gillar punk så är billy talent, sum 41, plain white T's, hoobastank, the ramones, the offspring, gogol bordello, the toy dolls, ebba grön, chemical vocation, green day, good charlotte, blink 182, finch, the hives, less than jake, neverstore,+ 44 (plus 44), silverstein, unwritten law och fal out boy något jag skulle rekomendera starkt! :) Om du är pop diggaren så har jag inte så kycket att tipsa om.. men om du gillar olika slags metal genrer så har jag mycket att tipsa om! :D
T.ex Amiom Amarth (death metal/black metal9, Anthrax (trash metal), dragonforce (metal), Slipknot (trash metal/metal)och nightwish (metal) något som jag gillar :)Om du inte kan ladda ner så kan du ju alltid adda min msn, caroline.cronsell@hotmail.com så skickar jag gärna :)

Lynn s.s Lynn97 sa...

Timbaland Med apologise och Timbaland med The way are ..
And McR och Avril Lavinge med Laten Hot de e ganska bra ..

carro sa...

Apologize - Timbaland
Umbrella- Rihanna
Cry - Rihanna
Big girls dont cry - Fergie
Akon - Dont blame i ton me

Emma sa...

Vad gillar du för musik då??

Lyssna på radion ;) där finns det alltid nåt bra :D

Linnéa sa...

Tack för tipsen :D

Jennie sa...

Vincent - Miss blue äger :D Finns på Youtube :D

Emma sa...

Aa Miss blue äger och Don't Hate on me också ;)

lisa ^^ sa...

Regina spektor är bra ;D

Malin sa...

Avril Lavigne- The best damn thing. Nightwish- Dark Passion Play. Celine Dion... Jag vet inte. Några exempel bara. Dom två första är albummen förresten. Beror på vad du gillar. Men det där luýssnar jag mycket på nu! XD

R-R sa...

Sum 41 - Pieces ! :D