tisdag, november 06, 2007

Cykel-otursdag

Då jag nästan bara kan hälften av kapitlet vi har prov på imorgon kanske jag borde plugga, men nu ska jag sluta tjata om det där provet!!

Idag var det inte riktigt min dag där det gällde cykeln.
Kom ut för att åka till skolan, och så var cykeln borta. Den stod inte på grusgången som den alltid gör (mamma tar ut den ur garaget varje morgon, jag har ingen egen garagenyckel). Jag fick världens panik och trodde att jag skulle få springa till gymmet där vi skulle börja dagen för att ha idrott. Tittade i garagefönstret, och där stod cykeln. mamma hade bara glömt att ta ut den. Jag fick springa in igen och hämta garagenyckeln och ta ut den.

När jag sedan kom fram till gymmet åkte jag fel. Körde in på busstationen, och därifrån hittade jag ingen väg som ledde till dörren... Såg som tur var några andra i klassen (vi hade bestämt att vi skulle träffas, men jag visste inte direkt var), så jag åkte till dem och ställde cykeln vid busstationen. Hm, om du inte redan förstått det så ligger gymmet precis bredvid busstationen.

När vi sedan hade haft gympa skulle vi gå till skolan, ca 5-10 min bort. Efter ett tag kom jag på att jag glömt cykeln på busstationen xD Klantigt.
När jag sedan skulle hem fick jag gå först till busstationen och sedan cykla hem därifrån. Det gjorde visserligen inte så mycket, det ligger på vägen hem, och så gick jag med Jessica i klassen, hon åker buss därifrån :P Men ändå! Jag märkte ju inte av att vi fick sluta 15 min tidigare, då jag var tvungen att gå xD

Struntsamma, jag missade ju inte Tribe i alla fall (viktigast av allt of course).

Nej, nu ska jag plugga, vi hörs ^^

2 kommentarer:

Emma sa...

Lycka till på provet =D Kolla gärna min blogg :D www.ezmylife.blogg.se

Emma sa...

Haha otur med cykeln :P

När kommer fler videoupdates?